Служебният премиер Стефан Янев пристигна в село Поповица за среща с

...
Служебният премиер Стефан Янев пристигна в село Поповица за среща с
Коментари Харесай

Служебният кабинет не е политически, за да води кампания

Служебният министър председател Стефан Янев дойде в село Поповица за среща с членовете на Националното съдружие на кметовете на кметства.

При идването си в селото Янев бе запитан от кореспонденти за обвиняванията на ГЕРБ, че ръководеният от него кабинет взе участие предизборната акция. " Интересно е да кажат за кого води предизборна акция служебното държавно управление, откакто то е политически необвързано ", съобщи министър председателят. Той акцентира, че държавното управление изпълнява своите отговорности по подготовката на идния избор и се стреми да взема решение проблеми на страната и хората.

Янев увери, че подготовката за изборите върви много добре и по данни на Централната изборна комисия 9600 машини към този момент са софтуерно обслужени. До края на идната седмица ще бъдат оборудвани със програмен продукт още 1500.

По мотив на офанзивите, че на виновни постове в митниците се назначават хора, направили нарушавания в предишното, министър председателят уточни, че ако това се потвърди, те ще бъдат отстранени неотложно.

В рамките на срещата с кметовете, която ще се организира в читалище „ Пробуда “, ще бъдат разисквани финансовите проблеми в дребните обитаеми места. Очаква се да бъдат препоръчани и промени в някои административни структури.

По-късно същия ден министър председателят Стефан Янев ще взе участие в Традиционния събор на Поповица, който се организира под мотото „ Празник на българския дух и обичаи в моето родно село “. 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР